TARINAMME

Maka Sushin tarina sai alkunsa kahden ystävän – Laurin ja Joonaksen -  yhteisestä unelmasta omistaa oma ravintola. Helsingin Malminkartanossa ja Kannelmäessä yhdessä kasvaneet kaverukset tapasivat sattuman kautta Oskarin. Oskarilla oli jo tällöin vuosien kokemus japanilaisen ruoan parissa työskentelemisestä, ja hän oli erikoistunut sushin valmistukseen Suomen kokeneimman sushimestarin opissa. Tämän lisäksi Oskar oli laajentanut omaa osaamistaan työskentelemällä jo 18-vuotiaana ruuan syntymaassa, Japanin pääkaupungissa Tokiossa.

 

Yhteistuumin, kolme kaverusta halusivat luoda oman ravintolan, jonka perusajatuksena oli tuoda aidon käsityönä tehdyn sushin elämystä laajemman yleisön tietoisuuteen taistellen koneellisesti tuotettua noutopöytäsushia vastaan. Kunnioituksena lapsuuden lähiöitä kohtaan, ravintolan nimeksi annettiin Maka. Vierailtuaan Tampereella ja kaupungin ilmapiiriin ihastuttuaan, ensimmäinen Maka Sushi sai päivänvalonsa vuonna 2015 vappupäivänä Näsilinnankadulla.

 

Seuraavassa kaverusten omia ajatuksia ravintolasta, menestyksestä ja asiakkaista.

 

”Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetun sushin ja rennon ilmapiirin yhdistelmä osoittautui menestykseksi, ja jatkuva halu kehittyä ajaa meitä yhä eteenpäin. Meille tärkeää on tarjota asiakkaillemme aina yhtä hyvä kokemus, söi asiakas sitten paikan päällä tai kotona. Uusien haasteiden muodossa avasimme toisen ravintolamme Kauniaisiin, ja jatkammekin innolla ravintoloidemme kehitystä. Olemme onnistuneet saamaan rinnallemme loistavat työntekijät, ja elämän vastoinkäymisistä huolimatta rakastamme työtämme vuosi vuodelta enemmän. Toivottavasti saamme tehdä tätä vielä pitkään!”

 

- Lauri, Oskar, Joonas. 

MAKA SUSHI OY​

Markkinointi-, yhteistyö- ja muut yhteydenotot: info@makasushi.fi

MAKA SUSHI TAMPERE

Näsilinnankatu 30, 33200 Tampere

Maanantai - Perjantai 11.00 - 22.00

Lauantai 12.00 - 22.00

puhelintilaukset

0401306855

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

MAKA SUSHI GRANI

Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen​

Maanantai - Perjantai 11.00 - 21.00

Lauantai 12.00 - 21.00

puhelintilaukset

0504412506

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon